about

Bekijk ook onze services. Van Short form, TikTok video’s, Youtube-series tot commercials: wij zijn jouw professionele all-in partner die magie vangt in slamming content.

About Dunkd: Crafting Captivating Visual Stories
Dunkd: het vangen van magie om merken te versterken met diensten zoals Short form, Social film, en TikTok video's . Messcherpe slamming content. Ontdek de magie van onze visuele verhalen.
play
Launched as a rocket
5epositie in de top 25 beste TikTok-merken

Januari 2022! De vliegende start met het creëren van content voor het Intertoys TikTok-account. Na een maand actief te zijn voor het TikTok account klommen we de top 25 van beste merken op TikTok binnen naar plek 5! Een resultaat bereikt door expertise op gebied van social en video. De wereld van Intertoys is de belevingswereld van kinderen. Daarvoor moet je magie kunnen vangen. Dunkd is hier king in en vanaf dat moment realiseerden we dat we magie gaan vastleggen. Met bravoure deuren open slaan: magic en slamming content.

Magical & Slamming content
TikTok video’s, YouTube-series of een commercial: Dunkd zet magische producties neer die de essentie van jouw merk vangt en je doelgroep betovert.’’
Commercials, volledige productie en distributie
Gevestigde naam met grote producties

In de winning mood ga je vliegen: we besloten met Intertoys ook YouTube te gaan bestormen met strategische content: van concept tot productie en distributie. Wat volgde was een tweede serie die Intertoys maakt met LEGO omtrent de nieuwste LEGO releases. Met ons meest recente werk – een bioscoopcommercial en online content -  voor de NK LEGO verstevigen we onze naam.

More than content: strategy matters
Creaties met strategie. Van concept tot productie en distributie. Dunkd is all-in. Strategie is leidend in alle concepten. Wat is de merkbelofte? Wat zijn de merkwaarden?  Essentiële zaken die de leidraad zijn in al onze creaties. Bekijk nu al onze services.